Helse og velvære

Det er veldig viktig at kjæledyret ditt er sunt. Derfor bør du som eier gi det all nødvendig omsorg. Når alt kommer til alt, er et friskt kjæledyr et lykkelig kjæledyr. Les mer om tips og anbefalinger i denne seksjonen.

Hvordan fungerer vannfontener til katt?

Mange av dere vet at katter elsker å drikke vann, og for å forsikre deg om at de drikker nok anbefaler mange veterinærer vannfontener til katt. Det er mer naturlig for dem, fordi vann i bevegelse generelt er tryggere.

Hvorfor vil ikke katten min bruke klorestativ?

Huskatter mister ikke instinktene sine, og heller ikke vaner som er arvet fra de ville forfedrene deres. Av denne grunn, og andre også, er klorestativ nødvendig for at katten skal kunne kvesse klørne sine. Dette er ikke den eneste grunnen;…

Hirudo Medicinalis: Medisinsk blodigle

Hirudo medicinalis er en igle, og dermed et leddyr i Annelida phylum og Hirudinae-familien. Denne spesifikke typen igle har blitt brukt i medisin i mange århundrer, noe som er der den fikk navnet de fleste kjenner: medisinsk blodigle.

Tips for å redusere stress hos hunder

Akkurat som mennesker, kan hunder også lide av stress, og dette kan skade den fysiske og mentale helsen deres. Derfor er det veldig viktig at vi vet hvordan vi identifiserer stress og hvordan vi kan hjelpe i denne situasjonen. La…