Tips

Anbefalinger og råd er alltid bra når det gjelder å holde kjæledyrene våre i toppform. I denne seksjonen finner du alt som er relatert til omsorg og tips for dyrenes verden.

Hvordan fungerer vannfontener til katt?

Mange av dere vet at katter elsker å drikke vann, og for å forsikre deg om at de drikker nok anbefaler mange veterinærer vannfontener til katt. Det er mer naturlig for dem, fordi vann i bevegelse generelt er tryggere.

Hvorfor vil ikke katten min bruke klorestativ?

Huskatter mister ikke instinktene sine, og heller ikke vaner som er arvet fra de ville forfedrene deres. Av denne grunn, og andre også, er klorestativ nødvendig for at katten skal kunne kvesse klørne sine. Dette er ikke den eneste grunnen;…

Hvordan kan man gi katten piller?

Alle som lever med en kattevenn vet hvor vanskelig det er å gi katten piller. Katter har vanligvis en ukuelig karakter og en ekte fiendtlighet mot veterinæren og alt som har med dem å gjøre.

Hikke hos valper: Hvordan behandle det

Det er helt normalt å høre hikke hos valper. Denne ufrivillige sammentrekningen i mellomgulvet deres kan forårsakes av at de spiser for mye eller at de løper rundt hele tiden. Selv om hikke er irriterende, forsvinner det som regel av seg selv…