Pattedyr

Pattedyr er varmblodige virveldyr. De aller fleste av dem er vivipari, som betyr at de begynner å utvikles som et embryo i deres mors livmor. Mennesker tilhører denne klassen. I denne seksjonen lærer du om pattedyr i alle former og størrelser, hvor de lever, hvordan de reproduserer seg og hva deres vaner er.

Hvorfor elefanter er sosiale dyr

Elefanter er sosiale dyr, noe som betyr at de bruker mye av tiden sin på å samhandle med andre medlemmer av gruppen deres. Dette er fordi de er svært intelligente skapninger, og er i stand til å utvikle en tydelig…

Hva er den mystiske pyreneergemsen?

Den mystiske pyreneergemsen er en av de minst kjente av alle ville hjortdyr som lever i de europeiske fjellene. I dagens artikkel vil vi gi deg en kort oppsummering om hvem dette mystiske dyret er. 

Hvordan sover sjøpattedyr?

Rettidig hvile og søvn er nødvendig for alle skapninger i naturen, ikke bare for mennesker, som vi ofte har en tendens til å tenke. Likevel, for sjøpattedyr, er disse prosessene noe forskjellige og uten tvil overraskende. Så her er flere…

Bli bedre kjent med lamagasellen

Dyret vi skal snakke om i dag, er en sjelden skapning fra Afrikas Horn. Fortsett å lese denne artikkelen for å lære om lamagasellen, dens leveområde og noen av dens karakteristikker!