Gårdsdyr

Gårdsdyr er stadig mer tilstede i våre liv. Hester, sauer, høns, geiter, ender … Alle krever spesiell oppmerksomhet. Riktig omsorg, deres sykdommer og veterinærbesøk er grunnleggende for deres velvære. De er domestisert av mennesket og er også subjekter for vår omsorg og beundring. I denne seksjonen tilbyr vi informasjon om disse spesielle dyrene.

Behandling av ringorm hos hester

Ringorm hos hester er en av de hyppigste og mest smittsomme dermatologiske sykdommene disse dyrene kan oppleve. Faktisk kan mennesker også få denne soppen. Derfor er det å forstå fasene, stille en tidlig diagnose og forhindre spredning av ringorm viktig…

Sover hester stående eller liggende?

Alle dyr trenger å sove, men vi hviler alle på forskjellige måter. Er du nysgjerrig på å vite om hester sover stående eller liggende? Les videre, så svarer vi på dette spørsmålet!

Historien om domestiseringen av griser

Historien om domestiseringen av griser er en av de mest interessante blant alle husdyr. Faktisk går forholdet mellom gris og menneske tilbake tusenvis av år, og det antas at denne domestiseringen fant sted i to forskjellige regioner.

Slik vet du om hesten din elsker deg

Når vi adopterer en hest, håper vi alle at vi raskt kan bygge et sterkt bånd med den som er basert på vennskap og gjensidig tillit. Imidlertid er det mange eiere som lurer på hvordan de kan gjenkjenne disse følelsene,…